Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgeye ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında depremzedelerle bir araya gelen Erdoğan, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Aynı zamanda afet bölgesinde yaşayan vatandaşların mağduriyetini gidermek için çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.
Erdoğan, depremzedelerin yanında olduklarını ve hiçbir vatandaşlarını yalnız bırakmayacaklarını belirtti. "Deprem bölgesinde evine girmeyen tek bir vatandaşımızı bırakmayacağız" diyen Cumhurbaşkanı, devletin tüm imkanlarının seferber edileceğini ifade etti.
Depremin yol açtığı yıkımın en kısa sürede giderileceğini vurgulayan Erdoğan, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirlerin alınacağını da sözlerine ekledi. Ayrıca, depremzedelere yapılacak yardımların koordinasyonu için bakanlıkların iş birliği içinde çalışacağını açıkladı.
Erdoğan'ın deprem bölgesindeki ziyareti sırasında, vatandaşlar tarafından gösterilen sevgi ve ilgi dikkat çekti. Cumhurbaşkanı, depremzedelerin moral bulmaları ve ihtiyaçlarının karşılanması için devletin her türlü desteğini vereceğini belirtti.